Stolt '

Tid: 22:20:12 | Datum: 2013-07-18

Att få höra att någon är stolt över en , är nog en av de härligaste känslorna .. Veta att någon tror på en , veta att man klarar allt .. Veta att man lyckas , bara man vill !

Men ... Det finns alltid ett men ...

Den personen , som alltid har varit stolt över mig , vad det än har varit , vad jag än har gjort , så har den personen aldrig klankat ner på mig , utan sett allt det positiva med det ..

Alltid stöttat mig , i precis allt .. Alltid funnits där , alltid med en hjälpande hand . Att inte få höra "Annika , du klarar allt , och jag hjälper dig , jag är så stolt över dig , och du kommer komma långt här i livet" det gör så ont ..

Den dagen du sa - " Jag ska bli frisk , jag ska klara mig förbi detta , så jag får se mina barnbarn du kommer ge mig , så jag kommer kunna ta med dom ut på allt jag har gjort med dig , och kunna säga att : detta gjorde jag med eran mamma när hon var lika gammal som ni är nu". Jag blev så glad att jag grät , jag gav mig fan på att du skulle klara det , att du skulle vinna över denna vidriga sjukdom !

Två veckor senare , fick vi beskedet om att du inte skulle klara det , det hade spridit sig så mycket att det inte längre fanns något att göra ..

Jag minns än idag , hur ont det gjorde , jag satt ute , ensam vid vattnet hela kvällen och natten .. Jag orkade inte ..

Att du nu inte får vara med , vara med och se att jag har lyckats tagit mig ur allt det dåliga , att jag har fått världens bästa jobb .. Att jag ska starta ett helt nytt liv , som du inte får vara med och skapa med mig , jag vill inte ens tänka den tanken ..

Jag klarar detta , det vet jag , och det vet du med ! Du visste att jag skulle klara av det , så bra jag kunde ! Jag står ju trots allt på mina egna ben idag .. Men du saknas ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0